Rubb has designed, manufactured and delivered a warehouse storage facility for racking and food packaging at a farm in Oxfordshire, UK.

The 25m span x 35m long fabric clad warehouse, features a sidewall height of 6m and one electrically operated roller shutter door in the front gable.

The BVR type structure is constructed with a post-production, hot dip galvanized steel frame and covered with dark green, durable, architectural fabric cladding. The warehouse structure includes fresh air louvres and two single pedestrian access doors. The storage warehouse was also fitted with an electrical package consisting of specific lighting to the customer exact specification.

Sales executive Steph Coyle commented: “This warehouse needed to be turned around quickly for our client. With the weather setting in and the business expansion in progress, it was imperative the warehouse was up and running in record time”.

RUBB BUILDINGS LTD

www.rubbuk.com